Een aantal jaren geleden ben ik in contact gekomen met de kokosnoten. Dit is een team voornamelijk gevestigt in het , Zwolle, Leeuwarden e.o. bij dit team zitten een aantal fantastich lieve mensen die ik graag help met hun producties. Zo ook Jonathan, die dit jaar wil afstuderen van de accademie voor de popcultuur in Leeuwarden. Een klein samen zijn in Amsterdam vorige maand had een prachtig beeld bij me in mijn hoofd gemaakt waar ik me graag voor zou inspannen.

De eerste opname dagen zijn er door en er zijn hele fijne plaatjes gemaakt. Ons jongste crew lid was een kind acteur die mij verbaasde met zijn motivatie, geduld en onbevangenheid in zijn acteerwerk. Na een uiterst lange tijd met dunne kleding, nat van zweet en soyamelk stil te hebben gezeten in een tochtend kraakpand, zich zonder tegensputteren 100% inspant voor een prachtig stukje acteerwerk.